Откриј нове могућности

Xiaomi Redmi Note 10S i Xiaomi Redmi Note 10 5GПовратак у школу после распуста јесте време кад се враћамо у рутину, поново стичемо радне навике и ограничавамо употребу телефона на разумно време између учења и игре. Уз књиге, гардеробу и школски прибор, мобилни телефон је саставни део опреме за back to school. Зато ми имамо два предлога која неће оштетити ваш буџет, савршена за ђаке јер испуњавају баш све њихове захтеве.


 

Откриј нове могућности Xiaomi Redmi Note 10S за гејмере и љубитеље фотографија и звука

Захваљујући сведеном дизајну и повољној цени, овај телефон је ту да вас увери да ваше могућности нису ограничене на избор између најновије цене и функције. Нови телефон Redmi best buy нуди АМОЛЕД екран, стерео звучнике, невероватне камере, гејмерске перформансе и, што је клинцима посебно важно, прелеп дизајн – по супер цени, која је родитељима најважнија.

 

Xiaomi Redmi Note 10 5G – за љубитеље дизајна и гејминга

Савршен ако:

– не желите да одустанете од дизајна телефона;

– желите врхунско трајање батерије (огромна батерија од 5.000 mAh Redmi Note 10 5G и незахтеван екран значе да батерија траје и пуна два дана);

– желите врхунско гејмерско искуство (Redmi Note 10 5G спреман je да помери границе играчких перформанси, а технологија обраде 7 nm и интегрисани модем нуде више перформансе с нижом потрошњом енергије да би корисници уживали у дужој употреби уређаја. С подршком за 5G dual SIM, Redmi Note 10 5G права je звер продуктивности);

– желите најбоље фотке и видео-записе (Redmi Note 10 5G има троструку поставку камере, која укључује главну камеру од 48MP, макрокамеру од 2MP и сензор дубине од 2MP; док алати за креативност – Ноћни режим, Slow motion, Time-lapse video – претварају сваког корисника у креативног професионалца).

Најбоље је то што у јеку повратка у школу траје промоција уређаја Xiaomi Redmi Note 10 5G и Xiaomi Redmi Note 10S oд 20.08. дo 05.09. 2021. године.

Ако корисник у наведеном промотивном периоду код овлашћених продајних партнера купи Xiaomi Redmi Note 10 5G или Xiaomi Redmi Note 10S, добиће на поклон један од уређаја Mi Band 6 у црној боји или Mi True Wireless Earphones 2 Basic у белој.

Нека школа почне!