ДВА НОВА ТЕЛЕФОНА

XIAOMI MI 11 ФЛЕГШИП СЕРИЈЕ ОД ДАНАС ДОСТУПНИ У СРБИЈИ

ЈЕДАН ЛАГАН, ДРУГИ МОЋАН

Кинески произвођач је крајем марта светском тржишту понудио два нова модела актуелне флегшип серије, коју осим Mi 11 модела чине и уређаји Lite и Ultra. Компанија је на данашњем онлајн догађају најавила да су поменута појачања сада доступна и у Србији. Осим телефона, домаћи портфолио Xiaomija богатији је за један паметан сат, као и за електрични скутер.

Нови модели телефона из Mi 11 серије и екосистем уређаји биће доступни од данас по следећим малопродајним ценама:

● Mi 11 Lite 4G са 6GB меморије и 64 GB складишног простора – 35.999 RSD

● Mi 11 Lite 4G са 6GB меморије и 128 GB складишног простора – 39.999 RSD

● Mi 11 Lite 5G са 6GB меморије и 128 GB складишног простора – 46.999 RSD

● Mi 11 Lite 5G са 6GB меморије и 256 GB складишног простора – 50.999 RSD

● Mi Band 6 – 5.999 RSD

● Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 – 99.999 RSD

● Mi 11 Ultra – 149.999 RSD претпродаја само за највеће Mi фанове на Xiaomi Fan Srbija страници.

Током претпродаје, од 29. 04. до 10. 05. 2021., сви купци модела Mi 11 Lite имаће прилику да купе и Mi Band 6 за само 1 динар.

 

 

Модел Mi 11 Ultra је велика прекретница у професионалној фотографији и видеографији, настављајући пионирско наслеђе Mi 10 Ultra. Са до сада најмоћнијом Xiaomijevom троструком камером, снажном мобилном Qualcomm Snapdragon 888 платформом, одличним AMOLED екраном од 120Hz, иновативним жичним и бежичним турбо пуњењем од 67W (100% пуњење за 36 минута) – Mi 11 Ultra није само прави филмски студио џепне величине, већ врхунски уређај са свим атрибутима потребним да удовољи и најзахтевнијим корисницима. Сва три сочива телефона подржавају 8К 24fps видео, осигуравајући одличан квалитет слике и тачан, динамичан приказ светлости и сенке. Dolby Vision екрен доноси верно искуство гледања са HDR10+ и подршком за 1,07 милијарди боја. Mi 11 Ultra са задње стране има јединствени 1,1” AMOLED екран па ће корисници са овим паметним телефоном имати двоструки always-on екран на којем могу да виде обавештења или приказ са задње камере за селфи  фотографије.



Mi 11 Lite 5G и Mi 11 Lite су веома танки и лагани уређаји, тешки не више од 159г и танки само 6,81мм, како би пружили угоднији и лакши осећај у руци. Оба уређаја имају троструку задњу камеру (64MP главна камера) и one-click AI cinema режим, пружајући окретно и пријатно искуство које омогућава сваком појединцу снимање фотографија и видео-записа професионалног квалитета уз минималан напор. Mi 11 Lite 5G и Mi 11 Lite доступни су у неколико упечатљивих боја. Уз то, Mi 11 Lite 5G опремљен је најновијим Qualcomm Snapdragon 780G3, осигуравајући снажне перформансе и продуктивност.




Mi Smart Band 6 је најновије издање најпопуларније Xiaomijeve линије носивих електронских производа. Има AMOLED екран дијагонале 1,56” резолуције 326PPI и приближно 50% више простора на екрану од свог претходника. Сат је удвостручио своје могућности праћења вежбања, укључујући укупно 30 забавних и изазовних врста вежбања. Истовремено, Mi Smart Band 6 аутоматски открива 6 најчешћих начина вежбања и има низ здравствених функција, укључујући мерење SpO2, праћење откуцаја срца, побољшане функције праћења спавања и још много тога.





Комбинујући елементе дизајна
Mercedes-AMG Petronas F1 тима са водећим светским инжењерингом електричних тротинета компаније Xiaomi, сан је претворен у стварност. Са класичном сребрном бојом која подсеćа на култне Мерцедесове тркачке аутомобиле, јединствени дизајн тротинета нуди изванредну естетику надахнуту „Сребрном стрелом”. Поред тога, линије на тротинету усвајају аеродинамични изглед који подсећа на спортски аутомобил и тако интегрише естетику тркачких аутомобила у ваш живот. На дасци електричног тротинета је угравиран логотип Mercedes-AMG Formule 1 тима, који симболизује тежњу за савршенством, док сигурносни механизми тркачких аутомобила оличавају строгост и прецизност механичке израде. На исти начин, поуздан систем двоструког кочења на електричном тротинету пажљиво је направљен имајући на уму вашу сигурност.