Лек и за згубидане

ТВОЈА КОЗА, МОЈ ТРАВЊАК

Невероватно је шта све данас нуде поједине услужне агенције...

 

О длакама у носу

Оне спречавају прљавштину, бактерије и друге микроскопске ниткове да продру дубље у наше  тело. Но, понекад тај одбрамбени бедем толико ојача да пријатељима постаје непријатно да вас гледају у лице (боље рећи у нос). Ако немате срца да својим ближњима (нарочито женског пола) кажете како би могли да подшишају своју набујалу живу ограду у органима за дисање, можете да за то задужите интернет сервис „Чололи”. Они ће послати анонимни имејл на адресу особе са жбуном у носу, а ви ћете моћи да затражите да тон упозоравајућег писма буде „благ” или „презрив”, као и да назначите да ли је реч о обе или само једној ноздрви, као и колико чувара организма вири из које од ноздрва.

hanage.info

 

Козачице

Ако сте икада имали викендицу коју посећујете једном годишње, онда знате колико мука задају разне непозване биљке и друга чудеса које данима ваља сећи и чупати сваки пут кад одлучите да тамо одете на одмор. Још ако је место на косини... Но, сада је могуће изнајмити услугу која ће вас решити свих баштованских мука: изнајмљивање преживара. Неколико дана пре него што се запутите на одмор, довољно је да напишете мејл овом сервису и они ће вам дотерати стадо гладних коза. Ове „козачице”, које не испуштају штетне гасове (или бар не превише) и буком не узнемиравају комшије, побрстиће све што постоји на вашем имању, без обзира на угао под којим расте, а ви ћете дошетати на чисту и уредну ледину.

rentaruminant.com

 

Отмица по вашем укусу

Ако маштате о томе да вас макар једном у животу неко с џаком на глави убаци у комби без прозора, стрпа у подрум у некој забити, веже за столицу и тамо данима подвргава најстрашнијим мукама, можда би требало да посетите психијатра – или да уплатите аранжман у француском предузећу за отмице „Ултимејт ријалити”. По цени од око 1.000 евра њихово љубазно особље ће вам приуштити одвратно (и забавно) искуство отмице. Можете и да наведеде неке посебне жеље за мучење, ако их имате. Тако су, рецимо, отмичари принудили Друа Магарија, колумнисту месечника „GQ”, током провода који је себи приуштио 2013. године, да данима слуша песму „Свит дримс” групе „Јуритмикс”.

ultimerealite.fr

 

Звезда љубића

Ако сте икада желели да послужите као надахнуће неком писцу који ће пожелети да у свом љубавном роману главни лик заснује баш на вашем животу, сада можете то да остварите по цени од свега 50 долара. Потребно је да се пријавите на интернет страници агенције за писање романа „Ваш роман” и попуните упутник у којем ћете одговорити на једноставна питања у вези вашег изгледа, омиљених боја, имена и склоности према кућним љубимцима. Након тога потребно је да одаберете неки од готово стотину већ готових заплета, а брачни пар писаца Ј. С. Флечер и Кети Њуберн уврстиће баш ваш лик у њега и одштампати књигу у броју примерака који ће задовољити ваше апетите за славом. Све приче о вама могу да буду написане у блажем и „тврђем” (18+) облику, а на корицама може да се нађе и фото-монтажа с вашом сликом.

yournovel.com

 

Кад плишани меда крене на пут

Преко вам је потребан одмор, али немате времена да се склоните од пословних обавеза? Не морате да бринете. Агенције попут „Теди тур Берлин” и „Унаги тревел” уприличиће ваш одмор из снова – вашем плишаном меди. Потребно је само да га убаците у пакет, пошаљете авионом у Немачку или у Јапан, и особље агенције провешће га по свим знаменитостима које одаберете за свега 35 долара. Меда ће се сликати испред Бранденбуршке капије, с планином Фуџи у позадини или поред укусног јела у неком од најбољих европских или јапанских ресторана. Све фотографије биће вам уредно послате и окачене на друштвене мреже, како би пријатељи и познаници могли да се диве пустоловинама ваше плишане играчке.

unagi-travel.net

teddy-tour-berlin.de

 

Рентирање баке

Није свако дете довољно срећно да у животу има баку која га воли, нити сви родитељи имају довољно поверења да дете повере некој млађахној бебиситерки. Тако се отворио простор на тржишту за оснивање једне посебне услуге – сервиса за изнајмљивање баке. Агенција из Лос Анђелеса запошљава искључиво особе женског пола у пензији које, осим чувања деце и претварања да су им баке, имају задужења која се односе на довођење деце из школе, помагање при изради домаћих задатака, кување домаћих специјалитета (свака бака из понуде има нека јела у којима је добра), шетање кућних љубимаца и помагање у осталим кућним пословима.

rentagrandma.com
 

Одлазак уз ватромет

Кад умрете, ваш пепео може да буде претворен у дијаманте, послат у свемир, па чак и умешан у боје од којих ће сликар насликати ваш портрет. Али ако желите да „одете уз ватромет”, у великом стилу, онда је право место на којем треба заказати „сахрану” енглеска агенција „Ватромети рајских звезда”. По цени од 4.000 фунти (око 4.500 евра), они ће помешати ваш пепео са барутом било које врсте ватромета (чак и бомби или нагазних мина) и уприличити вам сахрану коју ваши овоземаљски претекли пријатељи никада неће заборавити.

heavenlystarsfireworks.com

 

Служба за бојење травњака

Живите ли на месту на којем сваког лета језива суша ваш прекрасни травњак претвара у жути и спржени ужас, а ви дане и ноћи проводите заливајући га у покушајима да спасете што се спасти може? Више не морате да се бринете: довољно је да позовете службу за бојење травњака. По цени од 250 долара агенције попут америчке „Икстрим грин грас” обојиће ваш уништени травњак еколошким бојама које нису штетне за околину и које се неће спрати ако случајно падне киша. Ако не желите да травњак буде зелен, не брините. Момци имају читаву палету боја која ће вама и вашим гостима на роштиљу пружити незаборавно психоделично искуство.

xtremegreengrass.com

Број: 3446 2018.
Аутор: С. Н.